Stwórz konto
x

Username:

Password:
 

or Register

  Nie pamiętam hasła



Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Interesują mnie opinie o firmie ze strony glass-hart.com. Co sądzicie?

10-03-2017, 08:09 AM
Post: #1
Interesują mnie opinie o firmie ze strony glass-hart.com. Co sądzicie?
Mam pytanie jak w temacie. Znalazłam tą firmę ostatnio w internecie i bardzo podobają mi się ich realizacje. Czy może ktoś z was tutaj korzystał z ich usług i może mi coś o nich więcej powiedzieć? Na zdjęciach wszystko wygląda bardzo ładnie i profesjonalnie.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-03-2017, 10:28 AM
Post: #2
Interesują mnie opinie o firmie ze strony glass-hart.com. Co sądzicie?
Zamawiałam u nich drzwi szklane do swojego biura i bardzo sobie chwalę jak są wykonane. Na stronie glass-hart.com znajdziesz namiary do nich i jeżeli jest taka potrzeba to przyjadą na bezpłatną wycenę. Wszystko jest robione z najlepszej jakości materiałów Wink
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-03-2017, 11:55 AM
Post: #3
Interesują mnie opinie o firmie ze strony glass-hart.com. Co sądzicie?
Przyłączam się do pytania. Ostatnio wpisywałem w internet kabiny prysznicowe na wymiar – producent i trafiłem na ich stronę. Wszystko wydaje się bardzo dobrze i profesjonalnie wykonane. Na stronie http://glass-hart.com/kabiny-prysznicowe/ jest kilka realizacji które bardzo mi się podobają i coś takiego by idealnie pasowało do mojego domu.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-03-2017, 01:17 PM
Post: #4
Interesują mnie opinie o firmie ze strony glass-hart.com. Co sądzicie?
Ta firma jest z mojego miasta i mogę ci powiedzieć że jeszcze nie słyszałem żeby ktoś na nich narzekał. Znajomy zamawiał u nich kabinę to w ciągu dwóch dni byli u niego zrobić pomiary i wycenę i nie czekał dłużej niż dwa tygodnie na realizację zamówienia.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-03-2017, 03:25 PM
Post: #5
Interesują mnie opinie o firmie ze strony glass-hart.com. Co sądzicie?
Zawsze mnie zastanawiało czy te zdjęcia z realizacji nie są czasem retuszowane żeby wszystko wyglądało na idealne. Widziałam kilka zdjęć i jestem pod wrażeniem jak fajnie te aranżacje są wykonane.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-03-2017, 03:37 PM
Post: #6
Interesują mnie opinie o firmie ze strony glass-hart.com. Co sądzicie?
Te zdjęcia które masz na glass-hart.com są akurat zrobione zaraz po montażu bo nawet jest tam zdjęcie z mojego mieszkania. Bardzo polecam firmę, mają profesjonalnych architektów którzy doradzą jak wszystko urządzić żeby wyglądało idealnie. Na glass-hart.com masz też formularz kontaktowy Wink
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-03-2017, 05:33 PM
Post: #7
Interesują mnie opinie o firmie ze strony glass-hart.com. Co sądzicie?
No właśnie patrzyłam też jeszcze po innych forach i nie znalazłam na nich nic do czego można byłoby się przyczepić. Firma podobno rzetelna i profesjonalna. Oby w rzeczywistości faktycznie tak było.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-03-2017, 06:45 PM
Post: #8
Interesują mnie opinie o firmie ze strony glass-hart.com. Co sądzicie?
O to nie musisz się martwić, jak złożysz u nich zamówienie to możesz być pewna że wszystko będzie dopięte na ostatni guzik.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt   duluxletscolor.pl   Wróć do góry   Wróć do forów   Wersja bez grafiki   RSS